Δίπλα στον Γιώργο όλη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια!

4

Advertisement

Η Νέα Σαλαμίνα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανακοινώνει μία σειρά από εκδηλώσεις για τη στήριξη του φίλαθου της ομάδας, Γιώργου Αναστασίου, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου σε συνεργασία με το πετοσφαιρικό τμήμα, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, τους οργανωμένους οπαδούς και την ομάδα σαΐτας, ανακοινώνει μία σειρά από εκδηλώσεις για τη στήριξη του φίλου του σωματείου μας, Γιώργου Αναστασίου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Γιώργος υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα μεταβεί στο εξωτερικό για εξειδικευμένη θεραπεία, όπου απαιτείται μεγάλο χρηματικό ποσό.

Στις 11 Μαρτίου οι Red Rebels διοργανώνουν μουσική μπουάτ στο οίκημα τους στις 9 το βράδυ, στις 24 Μαρτίου θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων και των οργανωμένων στο Dimco – Αμμόχωστος Επιστροφή και η ομάδα σαΐτας διοργανώνει τουρνουά σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα.

Επίσης στους εντός έδρας αγώνας της ποδοσφαιρικής και πετοσφαιρικής ομάδας θα πωλείται λαχείο από το Δ.Σ, παλαιμάχους και οργανωμένους για τη στήριξη του σκοπού μας. Όλα τα έσοδα από τις πιο πάνω εκδηλώσεις θα διατεθούν για τη θεραπεία του Γιώργου.

Εκφράζουμε τη συμπαράσταση και την αμέριστη στήριξη μας στο Γιώργο και στην οικογένεια του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και ευχόμαστε να τον δούμε σύντομα γερό και δυνατό στις εξέδρες της αγαπημένης μας ομάδας».