Γενική είσοδος με Αναγέννηση

3

Advertisement

Η διοίκηση της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων του αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας.

Αναλυτικά:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αναγέννηση Δερύνειας στο ΑΕΚ ARENA, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (05/03, 18:00).

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει το απόγευμα από τα Γραφεία του Σωματείου.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο στο 1 ευρώ. Oι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (16:30) πριν την έναρξη του αγώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε εισιτήριο του 1ου αγώνα Κυπέλλου με την Ανόρθωση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για είσοδο και στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής.

Παράλληλα ενημερώνουμε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι θα τους δοθεί ένα τιμητικό εισιτήριο για τον ίδιο αγώνα, το οποίο θα μπορούν να προμηθεύονται από τα Γραφεία του Σωματείου.

Εισιτήρια θα πωλούνται για την κερκίδες Γεώργιος Καραπατάκης (περιορισμένος αριθμός), AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια), ενώ συνεχίζεται η εφαρμογή του μέτρου της ταυτοποίησης, όπως και σε όλα τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά το ωράριο για την προπώληση εισιτηρίων:

Τετάρτη: 15:00-18:00

Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00

Σάββατο: 09:00-13:00».