Αυτά δεν συγχωρεί ο ΣΥ.Φ. ΑΕΛ στον Σοφοκλέους

7

Advertisement

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2012, όπου η ΑΕΛ έφτασε μία ανάσα από ένα ιστορικό νταμπλ και η συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όπου η Λεμεσιανή ομάδα έφτασε (πάλι) μία ανάσα από την πρόκριση της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δημιούργησαν πρωτόγνωρα συναισθήματα στους «Λεόντες», οι οποίοι έβλεπαν πως υπήρχαν προοπτικές για «εκτόξευση» της ομάδας τα επόμενα χρόνια.

Αντ΄ αυτού, λίγους μήνες μετά έσκασε σαν «βόμβα» το «διαζύγιο» με τον Πάμπο Χριστοδούλου και τη συνέχεια την ξέρετε. Στη χθεσινή του ανακοίνωση, ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ «χρεώνει» ξεκάθαρα στον «Big Sofo» την καθίζηση της ομάδας μετά το πρωτάθλημα του 2012, ενώ υπάρχει και κάτι άλλο που όπως λέει, δεν πρόκειται να δώσει ποτέ «συγχωροχάρτι»…

Διαβάστε τα συγκεκριμένα αποσπάσματα: «Το πρωτάθλημα του 2012 δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να δώσει συγχωροχάρτι σε κανένα! Η εικόνα που παρουσιάζει το σωματείο και η ποδοσφαιρική μας ομάδα μετά από την κατάκτηση του τροπαίου είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτική.

Αντί η συγκεκριμένη κατάκτηση να αποτελέσει την αρχή για την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση της ομάδας μας σε όλους τους τομείς, οι εγκληματικές αποφάσεις, ο ερασιτεχνισμός και ο αντιεπαγγελματισμός της διοίκησης, έφεραν το σωματείο στην σημερινή τραγική κατάσταση. Και ας διατυμπανίζουν κάποιοι πως είμαστε ακόμη εντός στόχων.

Ο κύριος σας στόχος θα έπρεπε να ήταν η συσπείρωση του κόσμου της Α.Ε.Λ γύρω από το ιστορικό μας σωματείο. Εσείς πετύχατε ακριβώς το αντίθετο. Καταφέρατε το πιο παθιασμένο, το πιο πωρωμένο και το πιο πιστό φίλαθλο κοινό της Κύπρου να εγκαταλείψει την ομάδα που αγαπά με όλη του την ψυχή.

Και αν μπορούμε να σας συγχωρέσουμε για όλους τους τίτλους που χάσαμε μέσα από τα χέρια μας τα τελευταία χρόνια, αυτό ΔΕΝ πρόκειται να σας το συγχωρέσουμε ΠΟΤΕ! Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ ξεχώριζε πάντοτε για την αξιοπρέπεια του και την μαγκιά του! Εσείς αντί να το εκμεταλλευτείτε αυτό, καταφέρατε να το αλλοιώσετε!».