Αν δεν αλλάξει μυαλά και νοοτροπία ο ΑΕΛίστας, δεν υπάρχει σωτηρία

4

Advertisement

Η κατάσταση στην ΑΕΛ το τελευταίο διάστημα είχε ξεφύγει «επικίνδυνα», με τις φήμες καφενειακού επιπέδου και τα κουτσομπολιά να είναι στην ημερήσια διάταξη, με τον καθένα να λέει το μακρύ και το κοντό του.

Ευθύνες για την όλη κατάσταση φέρει και ο κόσμος της ΑΕΛ, ο οποίος «υιοθετώντας» την κάθε σαχλαμάρα, της δίνει υπόσταση και δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα στον σύλλογο. Και δεν αναφερόμαστε σε δημοσιογραφικές πληροφορίες που βγαίνουν μέσα από ρεπορτάζ.

Είναι πραγματικά απίστευτο όμως το πως βγαίνουν προς τα έξω, κυκλοφορούν και αναπαράγονται οι διάφορες «διαρροές», φήμες, σενάρια και [email protected]@ρι#ς», αλλά και η ευκολία με την οποία «τσιμπάει» ο κόσμος και «δηλητηριάζεται», ακόμα και αν ακούσει κάποια φήμη στον καφενέ την ώρα της πιλόττας.

Κάτι φυσικά που δεν συμβαίνει σε άλλες ομάδες ή τουλάχιστον δεν συμβαίνει σε τέτοιο εξωφρενικό βαθμό και αυτό θα πρέπει να προβληματίσει και να απασχολήσει έντονα όλο το «γαλαζοκίτρινο οικοδόμημα», από τον Πρόεδρο της ομάδας μέχρι τον τελευταίο οπαδό που κάνει κριτική από τον καναπέ και το Facebook.

Το απόλυτο «τρολάρισμα» στην προκειμένη περίπτωση, θα είναι ένα ξαφνικό «χτύπημα» με μία ανακοίνωση που θα επισημαίνει την ανανέωση της συνεργασίας του Πάμπου Χριστοδούλου με την ΑΕΛ, εκεί που πάρα πολλοί τον είχαν (και έχουν ακόμα) τελειωμένο.

Να είστε σίγουροι ότι στην επόμενη αποτυχία, πάλι θα ξαναβγούν στην επιφάνεια τα διάφορα σενάρια και οι φήμες και οι πρώτοι που εύχονται να γίνουν πραγματικότητα, είναι οι αντίπαλοι της Λεμεσιανής ομάδας. Αυτό από μόνο του, ας προβληματίσει κάποιους.

Για να τελειώνουμε, αν πρώτα ο κόσμος της ΑΕΛ δεν αλλάξει μυαλά και νοοτροπία, όχι ο Πάμπος Χριστοδούλου, αλλά ο Κόντε με τον Γκουαρντιόλα και τον Ζιντάν να έρθουν με Πρόεδρο τον Αμπράμοβιτς, δεν θα βγάλουν τη χρονιά, ακόμα και με μπάτζετ επιπέδου ΑΠΟΕΛ.