Αναφορά σε εξωγενή παράγοντα που σπείρει τη… διάλυση!

4

Advertisement

Η εντός έδρας ήττα της Νέας Σαλαμίνας από την Καρμιώτισσα φέρνει εξελίξεις στην ομάδα, με το Στάικο Βεργέτη να υποβάλει την παραίτηση του, αλλά και με τον κόσμο να αναμένει μία καλύτερη μέρα για τους ερυθρόλευκους.

Ξεκάθαρο το μήνυμα που στέλνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο λογαριασμό των φίλων της Νέας Σαλαμίνας με τίτλο «Σαλαμινομάχοι» και μέσα από τα λόγια του Φύτου Γεωργίου.

Αναλυτικά:

«Να σταθούμε ασπίδα στην ομάδα μας, δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανένα εξωγενή παράγοντα να σπείρει τη διχόνοια και… τη διάλυση, και να μην μας παρασέρνουν οι μεμψιμοιρίες και τα λόγια του καφενέ…

-ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

-Ο ΣΤΑΪΚΟΣ ΒΕΡΓΕΤΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ.

ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Μετά τον αγώνα με την Καρμιώτισσα ο κάθε Σαλαμιναίος με το δίκαιο του νιώθει μεγάλη πίκρα και απογοήτευση. Γράφονται και λέγονται πολλά. Και τα περισσότερα από αυτά τα κυκλοφορούν ανάμεσα στους οπαδούς μας, κάποιοι εξωγενής παράγοντες, οι οποίοι θέλουν να σπείρουν τη διχόνοια και τη… διάλυση.

Ναι αγαπητοί φίλοι τη διάλυση… Να λένε για μειωμένη απόδοση συγκεκριμένων παικτών και εμείς να τα αγοράζουμε τις μετρητοίς και να αρχίζουμε τη μουρμούρα και την έρευνα. Όλοι αυτοί οι εξωγενείς παράγοντες μας κοροϊδεύουν και από πάνω ότι πέτυχαν το στόχο τους. Εμείς δεν πρόκειται να πέσουμε στην παγίδα και να γίνουμε κατάσκοποι….

Ε… όχι αυτό δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε. Θα σταθούμε ασπίδα στην ομάδα μας και σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αντιλαμβανόμαστε ότι εδώ και ενάμιση μήνα η ομάδα δεν αποδίδει και ειδικά στα ματς με τη Δόξα και την Καρμιώτισσα δεν βλεπόταν… Κάναμε την κριτική μας και θα την κάνουμε πάντα καλόπιστα.

Οι παίκτες έχουν και την ικανότητα και τη δυνατότητα με σωστή αγωνιστική διαχείριση να ανεβάσουν αγωνιστικά την ομάδα.

Εμείς τους εμπιστευόμαστε ότι θα τηρήσουν την υπόσχεση που έδωσα ότι θα δώσουν όλες τις δυνάμεις.

Όσον αφορά τον προπονητή μας Στάικο Βεργέτη, αυτός επιμένει σε παραίτηση και το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας θα προβεί στις επόμενες κινήσεις. Όμως το καλούμε να πάρει τις πρέπουσες αποφάσεις για το καλό της ομάδας και του σωματείου. Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή και η κάθε απόφαση πρέπει να παρθεί σωστά και λογικά. ΜΟΝΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ».