«Ίσως να μη ξαναζήσω κάτι τέτοιο στην καριέρα μου»

6

Advertisement

Εκτός από τον Ελλαδίτη Γιάννη Γιαννιώτα, δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA έκανε ακόμα ένας παίκτης του ΑΠΟΕΛ, ο διεθνής Κύπριος επιθετικός, Πιέρος Σωτηρίου.

Αναλυτικά:

«Mετά την αποβολή μου πήγα κατευθείαν στην κερκίδα, αφού ήμουν πολύ ανήσυχος, επειδή δεν ήθελα να αφήσω την ομάδα μου με δέκα παίκτες.

Λαχταρούσα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και είναι αδύνατο να περιγράψεις το πως νιώσαμε όλοι μετά τη νίκη μας. Ήμουν τόσο χαρούμενος που δεν μπορούσα να το πιστέψω εκείνη τη στιγμή. Ίσως να μη ξαναζήσω κάτι τέτοιο στην καριέρα μου», τόνισε αρχικά για την πρόκριση στους «16» και συνέχισε σχολιάζοντας την κλήρωση με τους Βέλγους:

«Είναι μία τρομερή ομάδα η Άντερλεχτ, όπως ήταν και η Μπιλμπάο, αλλά ελπίζω ότι με σκληρή δουλειά και καλή προετοιμασία, μπορούμε να τα καταφέρουμε και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο.

Αν περάσουμε και την Άντερλεχτ, τότε όποια ομάδα κι αν αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια, θα είναι κάτι το εξαιρετικό για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε ότι μπορεί να δει στα μάτια οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα. Οι άλλες ομάδες μας βλέπουν ως αουτσάιντερ, λόγω της χώρας από την οποία προερχόμαστε, αλλά συχνά το «πληρώνουν» αυτό.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει προχωρήσει ήδη πολύ στην Ευρώπη, όμως πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού και με λίγη τύχη, μπορούμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα.

Στο Γιουρόπα Λιγκ αγωνίζεσαι σε μεγάλα γήπεδα, όπου η χωρητικότητα τους είναι περισσότερες από 50.000 θέσεις και αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για εμάς».