Έξαλλος με την παραγωγή ο Χανταμπάκης: «Δεν πήρε το ψωμί ο Ντάνος»

572

Advertisement

Την αντίδραση του Στέλιου Χανταμπάκη προκάλεσε η «αποκάλυψη» του Σάκη Τανιμανίδη στο χθεσινό συμβούλιο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πήρε το ψωμί ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

το τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor πριν από την ένωση, ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες των δύο ομάδων ότι έμαθε για κάποιες παραβάσεις των κανονισμών του παιχνιδιού που σχετίζονταν με το φαγητό.

Συγκεκριμένα ότι και από τις δύο ομάδες ανταλλάχτηκαν κάποια αντικείμενα με φαγητό που τους έδωσαν οι ντόπιοι του νησιού. Αυτή η… αποκάλυψη προκάλεσε την αντίδραση του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος από το αεροδρόμιο του Αγίου Δομίνικου, με ένα μήνυμα στο instagram άφησε αιχμές για την παραγωγή, τονίζοντας πως γνωρίζει ότι γίνεται από την πρώτη στιγμή.

«Επειδή δεν τρώμε κουτόχορτο… και για να λέμε αλήθειες όταν ανοίγουμε το στόμα μας… ότι γίνεται στο survivor, μα ότι γίνεται η ελληνική παραγωγή το γνωρίζει από την πρώτη μέρα. Δεν ξέρω αν το έμαθε τώρα ο Σάκης, όμως όλοι οι ρεπόρτερ και οι αρμόδιοι για τη φύλαξή μας το ήξεραν «και αυτό». Για να μην παρεξηγηθώ και βγω Άγιος ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που έφαγε από το ψωμί που είπε ο Γ. Αγγελόπουλος (και δεν το πήρε και ο ίδιος). Θα παρακαλέσω την παραγωγή από εδώ και πέρα όταν λέει κάτι αν θέλει να πει κάτι, να ισχύει… Γιατί αλλιώς τα κάνει χειρότερα τα πράγματα. Με αγάπη και εκτίμηση στους τηλεθεατές και στην Ajun media…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του